Home / 5 Segi / Terkini: Pengisian Smart School Qualification Standards Versi 3, 2015

Terkini: Pengisian Smart School Qualification Standards Versi 3, 2015

Assalamuálaikum w.b.t dan Salam Sejahtera,

YBhg. Tan Sri/Datuk/Dato’/Dr./Tuan/Puan,

PENARAFAN PEMBESTARIAN SEKOLAH MENGGUNAKAN SMART SCHOOL QUALIFICATION STANDARDS (SSQS) 2015

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Bersama ini disertakan memo dalaman Bahagian Teknologi Pendidikan, rujukan KP(BTP-PPSB) 8817/3/4 Jld. 3 (7), bertarikh 26 Jun 2015.

3. Sehubungan itu, tuan diminta memanjangkan memo berkenaan kepada sekolah kelompok tuan sebagai rujukan dan makluman kepada pihak sekolah berkenaan dengan penarafan SSQS tahun 2015. Tuan juga diminta menyelaras, membimbing dan memantau pelaksanaan proses penarafan SSQS sekolah-sekolah di bawah kelompok pentadbiran tuan.

4. Adalah dimaklumkan juga bahawa, pengisian SSQS bermula pada 6 Julai hingga 30 Ogos 2015 melalui pautan berikut : www.btpnkel.edu.my/ssqsv3

Semoga ianya dapat membantu.

Sekian, terima kasih

MOHD KAMAL AZRUL BIN MUHAMMAD
Pegawai Teknologi Pendidikan
Unit Pembestarian Sekolah.
Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Kelantan.